مدیر دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه اصفهان از تقویت روابط خواهرخواندگی اصفهان – سنت پتربورگ با برگزاری این جشنواره خبر داد.
به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر سید کمیل طیبی مدیر دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه اصفهان در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت: دانشگاه اصفهان با همکاری دانشگاه سنتپترزبورگ، شهرداری اصفهان، کنسولگری روسیه در اصفهان، استانداری شهر سنتپترزبورگ، باشگاه سپاهان اصفهان و بخش خصوصی اقدام به برگزاری اولین جشنواره علمی فرهنگی اصفهان - سنتپترزبورگ میکند. این برنامه در روزهای یکم و دوم تیرماه در قالب سخنرانیهای مسئولان شهری و دانشگاهی، وبینار خواهرخواندگی، نمایشگاه عکس سنتپترزبورگ، نمایش فیلم و فعالیتهای دیگر به منظور توسعه روابط خواهر خواندگی برگزار میشود.
دکتر طیبی در ادامه تصریح نمود: برگزاری جشنواره اصفهان – سن پترزبورگ به منظور تقویت خواهرخواندگی میان این دو شهر و با هدف توسعه روابط دانشگاهی اتفاق میافتد. فعالیتهای علمی پژوهشی تحت محورهای مانند توسعه شهری، روابط اجتماعی فرهنگی، حتی الگو سازی برای روابط اقتصادی در چارچوب روابط علمی بین دو دانشگاه شکل می گیرد. هر دو دانشگاه اصفهان و سنتپترزبورگ علاقه مند ومصمم هستند که در این زمینه ها تعامل بیشتر و همکاری موثرتری با یکدیگر داشته باشند.
همکاری در توسعه آموزش زبان روسی در دانشگاه اصفهان و همچنین توسعه زبان فارسی در دانشگاه سنتپترزبورگ و اجرای پروژه های مشترک با توجه به نیازهای توسعه شهری و تحکیم روابط از جمله برنامههای آتی برای همکاریهای طرفین است که نقطه آغازین آن در این جشنواره رقم میخورد.
مدیر دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه اصفهان افزود: برقراری روابط عمیقتر دانشگاههای دو شهر با یکدیگر منجر به توسعه روابط علمی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و غیره می شود که بعنوان نمونه می توان به طرح شهروند دیپلمات که به ابتکار شهرداری اصفهان و با هدف توسعه ارتباطات اصفهان با شهرهای خواهرخوانده از جمله سنتپترزبورگ صورت گرفته است، اشاره نمود.
از جمله برنامه های دیگری که در این دو روز از آنها رونمایی خواهد شد افتتاح میز سنت پترزبورگ در اصفهان و افتتاح مرکز روسی "روسکی میر" در دانشگاه اصفهان با هدف اموزش زبان روسی در دانشگاه و جامعه است. بخشی از این مراسم اختصاص به نمایشگاه عکس از سنتپترزبورگ دارد که با حمایت سرکنسولگری روسیه در اصفهان صورت می گیرد. موارد اشاره شده به زمینه های همکاری تنگاتنگ کنسرسیوم دانشگاههای اصفهان و سنتپترزبورگ و دو شهر با یکدیگر کمک می کنند. این تجربه خوب را پیش تر با فرایبورگ آلمان نیز داشتیم، زمانی که توسعه روابط علمی قوی به پیاده سازی اهداف خواهر خواندگی کمک نماید، این یک رابطه تعاملی است، به عبارتی دیگر توسعه روابط دانشگاهی باعث تعامل بیش تر بین سازمان های دو شهر می شود.